paris imorgon,

hejsan,
är hemma hos felix, imorgon ska jag till paris med några ifrån släkten,
äntligen har man konfirmerat mig, fett skönt..
jag kommer inte kunna komma in och skriva i bloggen nu medans jag är i paris,
men tror jag kommer börja blogga igen, pusshej <3

låtar




dikt..

kärlek kan vara sjukt svårt ibland, men det är bara att kämpa enda till slutet, för i slutet hittar man den rätta, även fast vägen dit kan vara väldigt lång så måste du kämpa, du kan ha en bra vän vid din sida som hjälper dig, du måste kämpa och verkligen slå dig igenom alla hinder som är i vägen, tro mig det kommer vara värt det. kärleken är inte det lättaste som finns och ibland är det jättelätt att tro att det är det svåraste som finns på hela jorden, men kärleken är det viktigaste i ditt liv, utan kärlek inge vänskap utan vänskap inge kärlek, när du minst anar det så dyker den rätta upp, när kärleken kommer så känner du hur kroppen nästan flyger iväg av en härlig känsla i kroppen, men ta inte kärleken för givet för det blir inte alltid som du hade tänkt dig, man ska aldrig ta ett förhållande seriöst om man verkligen inte är säker på att kärleken är sann, och det känner du verkligen. kärleken kan vara en stor fet lögn ibland, du kan bli sårad och såra någon, och det är verkligen inte kul, det känns som att hjärtat blir till sten och man vill verkligen bara försvinna, kärlekenssmära är inte lätt att leva med, men mina råd från mig till dig är : kämpa enda till slutet för där väntar den rätta för precis dig,

Av : Johanna mäkelä 2010

bilder :)

        

SVAR PÅ TAL!

1. Har du pojkvän ? : Nej, jag är singel
2.
är du oskuld? : nej det är jag inte, men jag önskar att jag vore det...
3.gillar du någon? : ja det gör jag
4.vad heter du i mellannamn? : Maria
5.vem är din bästavän? : asso jag har ingen så där bästavän men såklart jag har bästavänner, men jag är mest kompis med alla.
6.kan du lägga ut ditt nummer på din blogg, vill ha det för att du är snygg :$<3 : nej det kommer jag absolut inte göra.

gården

asso vene om jag pallar blogga längre, men svarar på frågorna från frågestunden lite senare sen efter det så tar jag en paus med bloggandet, pussar och kramar!

RSS 2.0