Hur är det ??

Hejsan !
Haha det var ju grymt länge sen jag var här inne och skrev. Jadu så kan det ju gå, men som sagt så har jag ju en ny blogg och här kollar ni in den : Tryck här!! 
Nej men jag bytte blogg för att jag kände att blogg.se blev uttjatat och devote är mycket bättre, enligt mig iallafall. Alla tycker inte likadant. (a)

Nej men just nu sitter jag ju och kollar runt lite på datan och lyssnar på musik. Imorgon åker jag till Romme!! Det är bara över en dag men det var grymt kul där förra året och hoppas på att det blir minst lika roligt iår. Det jobbiga är väl att jag måste vakna vid 05.00 imorgon bitti.. Vi ska träffas vid bussen klockan 05.45. Jag ska alltså åka med kyrkan i år också. Så jag måste stå utanför kyrkan 05.45.  Vi kommer åka vid ca: 06.00 och vara framme vid kanske 10.00 eller nånting och sen åka skidor !!! Faan va härligt det kommer bli. Jag längtar som fan! Hehehe.

I fredags var jag i sollentuna på konsert. Det var hur grymt som helst, tack som fan för en grym spelning SKITARG!! Vet ni inte vilka det är ? Då har ni missat nånting alltså. Kan ju alltid lägga in en låt med de på bloggen. Hehe, men man måste verkligen ha träffat grabbarna innan man förstår deras musik. Deras låtar heter alltifrån ''Jag bryter nacken av din häst'' till ''din mamma' och ''Kjell is here'' Hahaha så sköna grabbar alltså!! Jag har träffar de, faan va härligt det var alltså. Hehe men sån är jag liksom.
Juste på tal om SKITARG, kolla in de på Spotify. :)

Hur har ni haft det då? Jag har haft det grymt men det kommer ju dagar då man känner att ingenting kan bli bättre liksom och såna dagar diggar jag inte. Det är verkligen inte kul.

Menmen sånt är livet. Men nu har jag inte lust att skriva mera, känner att detta inlägg blev lite längre än vad jag hade tänkt mig, men det är väl roligt för er att jag kommer in och skriver en gång i månaden eller nånting här, men jag tipsar er att gå in på min devote istället om ni vill läsa det jag skriver, där blir det betydligt mycket mer uppdaterat!!

Men ha det bra så ses vi nog på devote.se !!







 


RSS 2.0