Diss och hiss



Vänner som sviker.
Vänner som sviker är ett stort minus, man tror att man kan lita på en upp till 110% men sen visar det sig att man inte kan lita på en inte ens upp till 10 fakking %, man säger livet ut men ändå så får en annan människa komma och förstöra våran vänskap, det är så jävla falskt!

Killar som playar.
Killar som bara leker med allas känslor, det lägsta man kan göra, dom är inte värda ett skit och dom är inte ens värda oss tjejer, har bara lust att slå till alla playare, dom går till en tjej och säger att dom gillar en och vi tror ju såklart på det, men sen nör dom har fått några strul och kanske mer så sticker dom, asso ni kan inte sjunka lägre!

Kalla dagar.
Regn och när det blåser, USCH! hatar sånt väder, man blir blöt och man förstör sin frisyr, snö är en sak jag hatar, det är så kallt och man blir mulad i skolan, skit kul .. -.-




Ärliga killar.
Ärliga killar är sånna killar som förtjänar någonting, dom vågar säga det dom tycker och dom leker inte med andras känslor, dom vill inte såra oss tjejer och dom bryr sig om oss,

Mysiga filmkvällar.
Mysiga filmkvällar med kompisar, det är ett stort plus, en bra film och några tända ljus, det är väldigt mysigt, det ska helst vara när det är mörkt ute, det är så man får en känsla av trygghet när man sitter tätt intill dina kompisar.

Vänner som ställer upp.
Det är väldigt kul att ha sånna vänner, dom ställer upp för en i vått och torrt, det spelar ingen roll vad man behöver hjälp med, dom är alltid där bredvid en, man ska kunna ha minst en kompis som gör allt det här för en, men det är inte alltid en vågar ställa upp, det beror på vilka som finna där och pressar en.

Din åsikt?
Postat av: Anonym

Din blogg e jätte fiin verkligen!!!Har du nån kille?

2009-10-05 @ 19:08:55
Postat av: johanna

tack, kul att du tycker det,

nej, just nu är jag singel

2009-10-05 @ 19:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0