Tips till er Tjejer !! =)

nu kom jag in, och medans jag satt ute och rökte kom jag på att jag kan tipsa er om en killer gillar en eller ej, men kom ihåg att det inte alltid är så, eftersom alla människor visar sina känslor på olika sätt, det är olika från person till person ;)

Hur får jag honom att bli kär ? 

Om det redan är massa tjejer som omringar honom  så ska du inte vara en av dessa tjejer, för om han har många tjejer runt omkring sig så är det inte så enkelt att han väljer dig, så dra dig undan litegranna men visa samtidigt lite känslor, få honom att förstå att du är lite mer speciell.. du gör mer mening i hans vardagsliva liv!

Var inte "för på" för då kanske han tycker att du är jobbig. Le mot honom och ha ögonkontakt i några sekunder men stirra inte! lek svår fångad, så lär han bli kär i dig ;)

Våga ta för dig, och våga vara dig själv, te.x ha din egna klädstil ( men det ska ändå va så att killen du gillar ska tycka det är fint,) ha din egna humor, betee dig som du brukar och som sagt, va inte för på han kan tycka att det är för jobbigt, låt honom jaga dig lite.


Raggnings tips =)

Var inte fler än tre. Stora grupper uppfattas som svåra och läskiga att närma sig av de flesta killar. Tre är däremot ett bra antal för då kan dina två kompisar prata med varandra medan killen pratar med dig. 

Ha en drink i handen. Killar gillar inte att bli utnyttjade och vill med andra ord inte köpa dig en drink direkt för att du sedan ska säga tack och försvinna. Många killar tittar efter tjejer med en halvt urdrucken drink. På det sättet kan han köpa henne en ny medan de pratar för att på så sätt hålla igång samtalet och kontakten.

Smile! Ett leende signalerar att du är avslappnad och mottaglig för roliga upptåg. Låt din inre charm lysa igenom och killarna kommer att flockas runt dig som flugor kring socker.

Använd ögonkontakt. För att få kontakt med någon på andra sidan rummet, sänk hakan en aning och ge honom några blickar. Om killen är så snygg att du har svårt att titta rakt på honom – ungefär som att titta rakt in i solen– fuska lite och fokusera på området precis mellan hans ögon.

Fråga inte direkt vad han har för yrke.Vissa män tror att kvinnor bara är ute efter killar med status och pengar, och avskyr därför den frågan. Dessutom kanske han precis har blivit av med jobbet eller inte gillar det han håller på med, så fråga hellre om något annat.

Prata om positiva saker. När vi är ute är det ju meningen att vi ska ha roligt, och alla klagomål i stil med ”det är så varmt här”, "för hög musik" eller  ”kolla frisyren på den där tjejen” förstör bilden av att du är en kul tjej. Bättre samtalsämnen är den senaste semestern eller roliga favoritfilmer. Din djupa sida har han gott om tid att bekanta sig med när ni känner varandra lite bättre.


Vad vill killar ha ?

Nästan inga killar tycker om tjejer som skriker och skrattar jättehögt. Det är irriterande och tar fram det sämsta hos tjejer, tycker många killar. Naturligtvis ska vi tjejer inte sluta skratta högt och vara jobbiga om vi känner för det! Men vi kanske ska tona ner den sidan lite grann hos oss själva om vi vill göra ett gott intryck på en kille vi är intresserade av. Killar vill ofta inte ha superivriga, maniska tjejer. Tänk på vilken sorts energi du vill utstråla. Sexig energi är ofta lite lugn och självsäker. Kom ihåg att den energi som flödar genom dig smittar av sig på andra.

Utveckla dig själv. Jobba på att bli den intressanta personlighet du alltid drömt om – för din egen skull. Gör inte en massa saker för att killar ska gilla dig, det har nämligen en underlig anledning att märkas. Var aktiv, hitta på mycket grejer, lär dig olika saker, skaffa dig livserfarenhet. Det kommer alldeles automatiskt att göra dig mer attraktiv.

När du tillämpat punkten ovan, se då till att inte ”skryta” med dina tillgångar. Låt dem komma fram naturligt. Sälj inte in dig för hårt. Killar vill ha tjejer som är aktiva och som varit med om saker och om du har det så kommer det att märkas alldeles av sig självt.

Killar vill ofta ha tjejer som vet vad de vill. Tyvärr är det typiskt kvinnligt att vara en velare och inte veta riktigt hur man vill ha det. Tjejer har en förmåga att vara helt villrådiga ibland och det är inte ens kul för oss själva. Träna på att tolka dina kaotiska tankar och försöka förstå dig själv och vad du vill och behöver. Ibland ger våra hjärnor oss små hintar om vart vi vill och dessa tips gäller det att ta vara på. Det kan vara en liten svag röst inom dig som ropar: ”Gör så här!” Lär dig urskilja den rösten bland alla andra tankar.

Lycka till alla tjejer, hoppas ni har fått någon hjälp här !! <3

Din åsikt?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0